Programma 2012

Het programma van de Zomerschool 2012 was heel divers. Alle activiteiten stonden in het teken van het thema "De wereld van communicatie" . Met meer dan 100 leerlingen waren het drie leerzame en inspirerende weken!

Naast het reken en taal onderwijs dat in de ochtend op het programma stond, werden in de middag diverse workshops gegeven die alle in het teken stonden van het thema.

Alle leerlingen kregen een social media training. Aan bod kwamen onderwerpen als: wat is social media? hoe gebruik ik het? Ook is er aandacht voor veilig gebruik. Daarnaast konden leerlingen kiezen uit een workhop "interviewen", het maken van een animatiefilm of bijvoorbeeld met de computer een echte "reclame" poster ontwerpen. Een bezoek aan een drukkerij stond ook nog op het programma.

Dit jaar werd er samengewerkt met met BonteHond en de Kunstlinie. Zij zorgden ervoor dat de leerlingen in diverse middagen hun creatieve talenten konden ontdekken en ontwikkelen.

Alle leerlingen hebben een bezoek gebracht aan Beeld en Geluid in Hilversum. En of dit allemaal nog niet genoeg was, stond er een sportieve en spannende afsluitingsdag gepland: met z'n allen zijn we naar sec survival in Almere geweest. Op deze site vind je diverse foto's en verslagen van al deze activiteiten.